UN RACÓ DE LLEÓ

LA BRAÑA

lA BRAÑA

El nom La Braña és el mateix de la vila natal de Carmen González, fundadora de la taverna La Braña a l’agost de 2011 amb la seva filla Susana Casafont, situada a la població de Sant Quirze de Vallès a 20 minuts de Barcelona i 5 minuts de Sabadell .

La Braña és un poble situat a pocs quilòmetres de la frontera amb Galícia, situat al nornoroest de Vega de Valcarce, a la vora del Regueiro de Reial a uns 900 metres d’altitud, La Braña respon a aquesta peculiaritat fronterera combinant costum bercianas amb elements de clara “galeguidade” com és la llengua d’ús habitual i la seva gastronomia.

Susana Casafont y Carmen González

Taverna La Braña

També us apropem a la gastronomia del Bierzo, una cuina plena de gustos i elaborada amb productes naturals de la terra com els embotits típics de Lleó, la cecina, xoriços a la sidra, formatges, orella a la gallega i del nostre pop a la gallega com a especialitat de la casa.

La Taverna La Braña és un bar de tapes a Sant Quirze de Vallès on podreu gaudir d’una àmplia carta de tapes tradicionals que té cura des del seu origen la qualitat dels seus productes i la seva elaboració.